BEST OF TWO WORLDS

Quarta is ontwikkeld vanuit een vraag uit de markt om een nieuwe dimensie aan vergaderen te geven. Het concept is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen twee vooraanstaande Nederlandse bedrijven.

EXCLUSIVE PRODUCTS

Meubelfabrikant Exclusive Products ontwikkelt duurzame en intelligente oplossingen voor kantoorruimtes, boardrooms en openbare ruimtes. Alle producten worden geheel in Nederland vervaardigd. Jarenlange ervaring met en kennis van uiteenlopende materialen en design gaan bij Exclusive Products hand in hand met toewijding en ouderwets vakmanschap. De Quarta vergaderoplossingen vormen daarvan het ultieme bewijs. 

AVEX

AVEX is gespecialiseerd in audiovisuele oplossingen, van eenvoudig tot zeer geavanceerd, en beschikt daarbij tevens over een professionele serviceorganisatie. Vanuit vestigingen in Nederland, België en de UK worden onder meer vergaderruimtes, collegezalen, presentatieruimtes en congresfaciliteiten voorzien van optimaal beeld en geluid. Betrouwbaar en bedrijfszeker door de uitgebreide customer support. Als specialist werkt AVEX met de meest geavanceerde technologie, welke uiteraard ook is toegepast in het Quarta programma.