OPTIMALE INRICHTING BOARDROOM

De ene vergaderomgeving is de andere niet. Samen met u creëren wij de Quarta die optimaal aansluit bij uw wensen en eisen. Custom made krijgt zo ook letterlijk een nieuwe dimensie.

TAL VAN MOGELIJKHEDEN

Het Quarta programma bestaat uit een groot aantal modellen, lopend van de Quarta-8 tot aan de Quarta-34. De getallen staan voor het aantal beschikbare zitplaatsen rondom de tafel. De duurzame en luxe afgewerkte tafels kunnen worden uitgevoerd met een tafelblad naar keuze. Iedere Quarta tafel is voorzien van in de middenconsole verzonken flatscreens, een geluidsinstallatie en aansluitpunten voor laptops. Maar Quarta gaat verder, want de tafels kunnen tevens worden uitgerust met HD-camera’s ten behoeve van videoconferencing, welke met één druk op het touchpaneel uit het hart van de tafel omhoog komen.

ZIEN IS GELOVEN

Kijk voor de tekeningen met afmetingen van de verschillende tafels in de factsheets onder het kopje downloads. Graag ontvangen wij u ook voor een overtuigende kennismaking met Quarta in een van onze showrooms. Een afspraak is zo gemaakt, u kunt ons bereiken op 0346 259 25931 of 033 453 2115.