KWALITEIT ALS NORM

Het idee achter Quarta is optimale informatieoverdracht en connectiviteit. Technologie speelt daarbij een cruciale rol. Daarom wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten en professionele dienstverlening.

VERGADEREN MET VIDEOCONFERENCING

Quarta maakt gebruik van high end-oplossingen voor videoconferencing. De gespreksdeelnemers bevinden zich op verschillende locaties waar ook ter wereld, maar kunnen via een IP-netwerk real-time levensecht met elkaar communiceren. Via een gebruiksvriendelijk touchpanel maakt u zelf of met behulp van een operator de verbindingen tussen de deelnemers aan de virtuele vergadering. Daarbij is het mogelijk om verschillende soorten verbindingen voor een vergadering tot stand te brengen. 

PROBLEEMLOOS OPERATIONEEL

Bij de ontwikkeling van Quarta is uitgegaan van optimaal bedieningsgemak. Maar om u maximaal te ontzorgen bieden wij aanvullende technische ondersteuning. Via onze Facility Support Desk geven deskundige medewerkers u directe ondersteuning op afstand, vóór of tijdens een vergadering. Via het touchpanel maakt u met een klik verbinding met onze Helpdesk medewerkers en kunt u uw vragen stellen.